kerkje Ellesdiek - Aquarel Adri Karman - corrine koert

Veiling van schilderij.

De Veiling

Vandaag 30 december 2011 zal in het kerkje van Ellesdiek het schilderij van 100×80 cm, gemaakt door de gasten tijdens de opening van de expositie “het Zeelandgevoel” ┬ávan Corrine Koert,worden geveild. Voor iedereen is er een kans om dit kleurrijke paneel voor minimaal een euro in eigendom te krijgen.

Het schilderij

Schilderij gemaakt door de gasten tbv het kerkje van Ellesdiek.

Schilderij gemaakt door de gasten tbv het kerkje van Ellesdiek

Het is de laatste expositiedag en tijdens deze ‘ouwejaersmirrig’ is er muziek en een veiling van oude spullen en curiosa. Et is koffie, thee, oliebollen en dr binne zwirtjes. De entree is gratis. Het beloofd een gezellige middag te worden en de opbrengst is natuurlijk voor het Kerkje. Aanvang 13.30 – 16.00 uur. Kijk hier voor meer informatie over deze middag en het Kerkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *