kunstspoor 'sgravenhoek

Kunstspoor 2015

kunstroute 2015Kunstspoor 2015 in zicht.

Er is de laatste dagen hard gewerkt. Een grote-boerenschuur-in-gebruik is omgetoverd tot heuse galerie. Nog een paar dagen en dan wordt Kunstspoor 2015 geopend. De komende weekenden kunnen kunstminnenden hun hart ophalen op het eiland Noord-Beveland.

Het zijn de volgende data: De laatste 2 weekenden van Augustus 2015.

22, 23, 29 en 30 augustus 2015. Van 11.00 tot 18.00 uur.

Op maar liefst 22 locaties verdeeld over het hele eiland zijn verschillende gelegenheid-galleries geopend waar kunstwerken worden tentoongesteld van kunstzinnige Noord-Bevelanders en hun gastexposanten.

Official opening Kunstspoor 2015

De officiële opening zal plaats vinden in de schuur van De Proefboerderij “Rusthoeve” in Colijnsplaat. Daar zijn ook de werken te zien van verschillende gastexposanten.

Ook dit jaar is er een grote variëteit aan kunstwerken. Schilderijen, beelden, objecten. Grafisch werk, hoeden, glas-in-lood, fotografie en dergelijke.

Neem een kijkje op de website van Kunstspoor om alle informatie over dit event te lezen. Op deze site is ook de prachtige folder online te lezen of te downloaden.

Locatie 22 heeft extra openingstijden

Mijn werken zijn te bekijken op Locatie 22, aan de Emelissedijk 20, 4491 PD Wissenkerke.

Verder zijn er beelden van Ingrid Bom, grafisch werk van Ivonne Bom, Grafisch werk en schilderijen van Janni van Geest en werken van Ben Zonnenberg.

We vinden het leuk ons werk te laten zien en hebben ook ons best gedaan deze zo goed mogelijk tentoon te stellen. Daarom hebben we een paar extra dagen ingelast.

Te weten donderdag 27 en vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 17.00 uur.

Op verzoek kan de locatie ook buiten deze openingstijden bezocht worden. Graag even een berichtje en afspraak vooraf.

Amusetocht

Ook dit jaar is het mogelijk de Kunstroute te combineren met de Amusetocht. Met de auto of de fiets komt men onderweg verschillende horecalocaties tegen die deelnemen aan de Amusetocht. Hier kan men met de aangeschafte Amusekaart genieten van culinaire heerlijkheden. Op deze manier wordt het dagje uit op Noord-Beveland nog leuker en  wordt het een combinatie tussen kunst en culinair.

We hopen je graag te mogen verwelkomen en onze werken te laten zien.

Locatie:

Emelissedijk 20, 4491 PD Wissenkerke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *