Kunstspoor Locatie 22

Extra openingsmiddagen op Locatie-22

Locatie 22 met extra openingsmiddagen

De kop is er af.

Kunstspoor 2015 is vrijdag geopend en inmiddels is het eerste weekend voorbij.

Het was een drukte van jewelste, helaas niet op onze locatie maar wel op de Zeeuwse stranden. De mussen vielen van het dak van de hitte en veel publiek hadden we dan ook niet verwacht op onze Locatie 22.

Na voorbereiding van een aantal weken is het leuk om veel bezoekers te mogen verwelkomen. Maar het goede weer lijkt roet in het eten te gooien.

Een warme dag zou het worden. De verwachtingen waren dan ook niet hoog gespannen. Maar de echte kunstliefhebber liet zich blijkbaar niet verleiden door het verkoelende water aan het strand. Gelukkig mochten we op Locatie 22 toch heel wat bezoekers verwelkomen en konden wij ze verblijden met een koel glaasje fris tijdens de rondleiding met uitleg.

Locatie 22 ’n leuk 5-span

De rit naar een uithoek in een Noord-Bevelandse polder wordt beloond. We zijn op Locatie 22 een leuk 5 span voor de bezoeker. Er is een ruime variatie en van alles te zien.

Ingrid Bom met haar figuratieve en abstracte bronzen beelden.

Ivonne Bom met rubberen wandobjekten en grafische ontwerpen.

Jenni van Geest haar kleurijk en ook ingetogen gekleurde schilderijen in de ban van lijnen.

De schilderijen van Ben Zonnenberg, die helaas niet meer onder ons is.

En de kleurrijke beelden, objecten en schalen waar ikzelf, Corrine Koert de laatste tijd mee heb gestoeid.

Veel energie op Locatie 22

Een hele voorbereiding is er aan vooraf gegaan voordat de expositieruimte door de exposanten werd goedkeurt voor bezoek. De boerenschuur is nog in bedrijf en machines worden er geplaatst op moment dat ze even niet nodig zijn. Een beetje slik of een spinnenwebbetje meer of minder doet er dan niet toe.

Om werken te plaatsen hebben we andere eisen en wensen en om daar aan te voldoen kostte het 5-span met aanhang een berg werk en energie. Het is daarom niet zo gek dat we naast de 2 weekenden die we open zijn voor de Kunstspoorroute er ook nog 2 extra openingsmiddagen aan vast wilden plakken.

Extra openingsmiddagen Locatie 22

Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 17.00 zijn wij open voor alle publiek en kunnen ook de andere Kunstspoor exposanten onze Locatie 22 bezoeken. Iedereen die belangstelling heeft en ons werk wil zien en er uitleg over wenst is van harte welkom.

Let wel op dat dit alleen op onze Locatie 22 is en niet op de andere kunstcollecties. Die zijn weer te bezoeken in het weekend. Bezoek de website van Kunstspoor voor meer informatie over Kunstspoor en de locaties met de exposerende kunstenaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *